SOLSKJAER PO PROHŘE S LIVERPOOLEM

14.05.2021 12:29

Manchester United po prohře s Leicestrem nestačil ani rivalům z Liverpoolu, kterým na domácím trávníku Old Trafford podlehl 4:2. Před i během samotného duelu se před stadionem konaly protesty fanoušků a nutno říci, že policejní defenzivní rady pracovali ve čtvrtek večer mnohem lépe, než ty hráčské ze strany Rudých ďáblů.
https://assets.manutd.com/AssetPicker/images/0/0/15/33/991507/Screenshot__118_1620943057545_large.jpg
Shrnutí zápasu
"Výsledek a výkon je pro nás zklamáním. Občas se nám dařilo, ale nedokázali jsme to přetavit do branek. Góly jsme dostávali ve špatných momentech. Těsně před přestávkou a hned na začátku druhého poločasu. Měli jsme šanci za stavu 3:2, ale bohužel jsme to nevyužili. "

Protesty fanoušků
"Věřím, že se hráči s touto situací vyrovnali dobře. Nikdo si nestěžoval. Věděli jsme, že se to stane, takže nemělo smysl ztrácet energii na něco, co nedokážete ovládat. Příprava na zápas byla různá, i když to teď nebudeme používat jako výmluvu. Na této úrovni je velmi důležitá pozornost věnovaná detailům. Na zápas se vždy připravujeme určitým způsobem. Tentokrát jsme to nedokázali. Jak jsem řekl, hráči tuto situaci zvládli dobře, ale určitě je to ovlivnilo. "

Defenzivní chyby
"Jsme zklamáni. Neudělali jsme si naši práci dost dobře a je třeba na tom zapracovat. Chceme, aby naši hráči dostali míč daleko od obrany. Bohužel udělali jsme chyby, které nás stály góly. Fotbal by byl velmi nudný, kdyby nikdo neudělal chyby. Samozřejmě se je snažíte omezit. Dostali jsme příliš mnoho gólů, kterým jsme se mohli vyhnout. "

Poslední dva ligové zápasy
"Následující dny určitě dobře využijeme. Budeme se chtít zotavit fyzicky i psychicky. Pak se musíme připravit na zápas proti Fulhamu. Díky tomu bychom měli mít více energie. Tímto končí těžká sezóna a těžký týden. Budeme také pracovat na několika detailech. "

Absence Maguirea
"Harrymu se od přestupu do Manchesteru United daří fantasticky. Je to náš vůdce. Máme však dobré hráče, kteří by ho nahradili. Je to je příležitost pro ostatní. Když Harry není na hřišti, odpovědnost musí převzít někdo jiný. Doufám, že Maguire bude s námi na finále Evropské Ligy. "
https://assets.manutd.com/AssetPicker/images/0/0/15/33/991493/A94T0632_202105131014149891620943539844_xlarge.jpg
zdroj: devilpage.cz