ROONEY VĚŘÍ V NÁPRAVU

16.08.2014 21:40

Wayne Rooney věří, že se tým dokáže po této trpké prohře zvednout a vyhrát následující zápas.

Po pohádkové přípravě přišel tvrdý pád dolů a hráči by si měli uvědomit, že soupeř nám body zadarmo nedá. No dnes proti nám stálo i trochu štěstí, avšak na to se není radno vymlouvat. Hráči budou mít možnost na nápravu již příští neděli proti Sunderlandu.
"Do dalšího zápasu máme osm dní. Budeme se muset pořádně připravit a předchozí zápas hodit za hlavu. Bude to pro nás jako nový začátek. Duel se Swansea nás měl nakopnout do dobré sezóny, ale nestalo se tak. Spolu s manažérem si hru pořádně zanalyzujeme, řekneme si o chybách a budeme se je snažit odstranit. "
"Dnes to byla katastrofa, ale nesmíme na to příliš myslet. Nejsme šťastní, ani manažér není šťastný. Dnes jsme nehráli dostatečně dobře jako tým. Příště to musíme napravit, protože dnes to opravdu nebylo dobré. Měli jsme i trochu smůlu, že nám dali dva góly ze dvou šancí. Obrana i útok by měly fungovat mnohem lépe. Je to dost frustrující prohrát první zápas nové sezóny. No poučíme se z toho. "
"Nevím, proč jsme byli tak nervózní. Během přípravy jsme hráli stále sebevědomě. Dnes jsme měli hodně debutantů a také hráčů, kteří dlouhou dobu nehráli ostrý zápas. Ale protože jsme profesionálové, nemůžeme se na to vymlouvat. Musíme se z toho poučit a za týden vyhrát. "
"Cítil jsem, že pokud skórujeme, máme šanci vyhrát. Skutečně jsem to tak uvnitř cítil. Měli jsme hru pod kontrolou, ale dostali jsme hloupý gól. Znovu jsme se snažili vrátit zpět do zápasu, avšak soupeř nám to neulehčoval. Bylo pro mě ctí být kapitánem United v soutěžním zápase, ale z výsledku nejsem nadšený. Nebudu na tento zápas vzpomínat v dobrém. Vždy chcete vyhrát a i když to byl pro mě pěkný moment, prohra bolí. "

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

zdroj: devilpage.cz