MOYES SE ZASTAL VAN GAALA

17.08.2014 12:03

David Moyes se zastal Louise van Gaala, protože zažil stejný start do sezóny a také přiznal, že ďáblové měli zájem Fábregase, Balea a Ronalda.

Když přicházel Moyes na lavičku United, rozběhli se spekulace, podle kterých se má na Old Trafford vrátit Cristiano Ronaldo, který tuto možnost od svého odchodu do Realu nikdy nevyloučil. No spekulace rychle opadly, když Ronaldo dostal novou smlouvu v Realu Madrid. Také zde byl zájem o Balea a Fábregase, o kterém psal i velmi důvěryhodný Skysports, ale nakonec Bale odešel také do Madridu a Fábregas letos přestoupil do Chelsea.
"Bylo jasné, že jsme chtěli Fábregase, Balea a Ronalda. Když jsem přišel do United, s Ronaldem jsme byli v kontaktu. Byli jsme blízko k podpisu několika velkých hráčů. Nejdu tu nikoho obviňovat, ale prostě se to nepodařilo. Snažili jsme se podepsat hráče během léta, ale nestalo se. Určitě to nebylo proto, že jsme se málo snažili, byla to nerozhodnost, úplný opak. "
"Převzal jsem klub po nejúspěšnějším manažérovi historie. Generální ředitel (Ed Woodward) převzal místo po jednom z nejznámějších ředitelů (David Gill). Byla zde tedy nová práce pro dva lidi. Každý věděl, že to bude chtít čas. K převzetí klubu po Fergusonovi by každý potřeboval čas. Louis van Gaal bude také potřebovat čas. Musí dostat příležitost změnit jisté věci a dát klubu, co mu chybí. "
"Co se stalo včera, se stalo mně proti West Bromu, Newcastlu a Evertonu loni. Každý tým v Barclays Premier League je velmi dobře organizovaný a často o výhře rozhodnou ti nejlepší hráči "
zakončil Moyes.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

zdroj: devilpage.cz