FLETCHER SMUTNÝ ZE ŠPATNÉHO VÝKONU

17.08.2014 14:57

Darren Fletcher nevěří, že by měla tato prohra nějaký negativní vliv na tým United.

Skotský záložník odehrál celé utkání ve středu pole. Snažil se, ale ani jemu, podobně jako spoluhráčům, to dnes nešlo. Fletch přiznal určitou frustraci v šatně, ale určitě to není nic vážného.
"Je to velké zklamání. Je hezké, že se nám v přípravě podařilo vyhrát všechny zápasy, ale když potřebujeme konečně opravdu zabrat, tak prohrajeme. Manažér nám sice řekl, že výhra v prvním zápase nám nezaručuje žádnou medaili ani nic takového, avšak i tak je jasné, že jsme chtěli vyhrát. No nevzdáváme se a stále věříme v naše schopnosti. "
"Hlavně mladí hráči potřebují povzbudit, protože v zápase bylo i několik pozitiv. Budeme se určitě chtít vrátit do staré formy, kterou jsme měli na Tour. Náš cíl je jasný, vyhrát proti Sunderlandu. "
"Navíc jsme prohráli dost nešťastným způsobem. Swansea udeřila hned z prvního útoku, myslím. Druhý poločas jsme začali mnohem lépe a podařilo se nám vyrovnat, avšak soupeř zase jedním útokem strhl vedení na jejich stranu. Měli jen dvě šance a obě proměnili. To je těžké překousnout. No kdybychom hráli lépe, neměli bychom žádný problém. "

BvE oRKIEAE28HO Manchester United midfielder Darren Fletcher insists the aim this season is to win the title

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

zdroj: devilpage.cz